🚚GRATIS EUROPA BESTILLINGER > €150

TOP TILBEHØR TIL DIN MOTORCYKEL

🚚GRATIS ITALIEN BESTILLINGER > €50

BMW R 1250 GS Adventure siger farvel

La BMW R 1250 GS Adventure dice addio - Endurrad

Paolo Migliori |

BMW R 1250 GS Adventure: Et følelsesmæssigt farvel

BMW R 1250 GS Adventure skal på afskedsturné som Ultimate Edition, men endnu ikke i Tyskland.

Den nye BMW R 1300 GS har været tilgængelig på markedet siden november 2023, men BMW har endnu ikke introduceret en efterfølger til BMW R 1250 GS Adventure. Derfor forbliver Adventure-varianten tilgængelig i 1250-versionen. Det ser dog ud til, at dens afslutning er nær, som antydet af introduktionen af ​​R 1250 GS Adventure Ultimate Edition. Den nye R 1300 GS Adventure, som kunne kaldes R 1400 GS, forventes sammen med andre modeller i R 1300-serien at blive lanceret mellem 2024 og 2025.

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition 2024

Fra den 10. februar 2024 lancerer BMW Motorrad R 1250 GS Adventure Ultimate Edition i Holland og Belgien, med 100 tilgængelige enheder for hvert land. I Holland vil prisen være 32.950 euro, mens den i Belgien vil være 29.950 euro inklusive afgifter.

Triple Black stil med fuldt udstyr

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition er en fuldt udstyret Triple Black stil version. Ifølge BMW Motorrad Holland giver denne udgave på trods af den høje pris besparelser på mere end 2.600 euro i forhold til standardudstyr. Det omfattende udstyr omfatter komfort, touring, Dynamic og lette pakker, det semi-aktive Dynamic ESA chassis, gearskifteassistent, varmegreb og sæder, guldanodiserede krydsegerhjul, Keyless Ride system, tyverialarmsystem, forskellige beskyttelser , samt sorte aluminiumskufferter og topkufferter.

Begrænset oplag 2024 for Holland og Belgien

R 1250 GS Adventure Ultimate Edition er identificeret som en begrænset specialmodel med guldfarvede emblemer og gule dekorative striber, som øger dens genkendelsesværdi sammenlignet med Ultimate Edition, der blev tilbudt i Italien i foråret 2023. Sidstnævnte havde sorte hjul med krydsede eger og en standard Akrapovic lyddæmper.

Ultimate Edition 2023 til Italien

BMW planlægger at producere 2.100 eksempler på R 1250 GS Adventure Ultimate Edition globalt. Denne specielle model blev første gang lanceret i Italien i foråret 2023, også baseret på Triple Black-varianten og udstyret med næsten alle muligheder, der er tilgængelige i BMWs online-konfigurator, inklusive fræsede aluminiumskomponenter fra Option Original Accessories-serien -719. Prisen for Italien i 2023 var 26.900 euro, en besparelse på 2.000 euro i forhold til standardkonfigurationen. Selvom BMW nu tilbyder denne specialmodel i flere europæiske lande, er den endnu ikke tilgængelig for forhandlere og kunder i Tyskland.
Naturligvis for de raffinerede ganer Premium tilbehør til BMW R1250 GS Adventure du kan finde dem påEndurrad .

Konklusion

Den nye BMW R 1300 GS Adventure (eller “R 1400 GS”) er endnu ikke på markedet, men R 1250 GS Adventure afslutter allerede sin rejse i Europa med Ultimate Edition. Efter Italien, hvor den blev lanceret i foråret 2023, vil Ultimate Edition ankomme til Holland og Belgien fra den 10. februar 2024 med 100 enheder for hvert land, baseret på Triple Black-versionen og med en bemærkelsesværdig prisfordel i forhold til standarden model. Men indtil videre er der ikke planlagt nogen lanceringer i Tyskland.

BMW R 1250 GS Adventure har repræsenteret et referencepunkt i adventure motorcyklernes verden i årevis. Med sin exit spekulerer mange entusiaster på, hvad fremtiden for adventure motorcykler bliver.I denne artikel vil vi undersøge, hvad der gjorde BMW R 1250 GS Adventure så speciel, og hvad vi kan forvente i fremtiden.


En af de iøjnefaldende egenskaber ved BMW R 1250 GS Adventure var dens alsidighed. Velegnet til lange ture på asfaltveje, men også til at tackle ujævnt terræn, formåede denne cykel at kombinere det bedste fra begge verdener. Den kraftfulde 1254cc dobbeltcylindrede boksermotor leverede exceptionelt drejningsmoment og jævn acceleration, hvilket gør hver rejse til en uforglemmelig oplevelse. Ydermere sikrede det avancerede affjedringssystem og robuste struktur stabilitet og komfort, selv under de mest krævende forhold.


Men det var ikke kun hendes præstation, der gjorde hende unik. Teknologisk innovation har spillet en afgørende rolle. BMW R 1250 GS Adventure var udstyret med banebrydende funktioner såsom ShiftCam-transmissionssystemet, som optimerede ydeevnen ved forskellige omdrejningsniveauer, og TFT-farvedisplayet, som gav al den information, som rytteren havde brug for på en klar og intuitiv måde. Disse funktioner forbedrede ikke kun køreoplevelsen, men øgede også sikkerhedsniveauet.


Afskeden med BMW R 1250 GS Adventure repræsenterer en væsentlig ændring i det eventyrlige motorcykellandskab. BMW fortsætter dog med at arbejde på innovationer, der lover at tage kvalitet og ydeevne til nye niveauer. For entusiaster, selvom det er svært at sige farvel til et ikon som BMW R 1250 GS Adventure, ser fremtiden lovende ud med nye udfordringer og muligheder i horisonten.


Afslutningsvis vil arven fra BMW R 1250 GS Adventure leve videre i motorcykelentusiasters hjerter i lang tid fremover. Hans indflydelse på eventyrmotorcyklernes verden er ubestridelig, og hans farvel markerer afslutningen på en æra, men også begyndelsen på en ny fase fuld af muligheder. Hold dig opdateret for yderligere udvikling i det eventyrlige motorcykellandskab.

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst: kommentarer skal godkendes inden offentliggørelse.