🚚GRATIS EUROPA BESTILLINGER > €150

TOP TILBEHØR TIL DIN MOTORCYKEL

🚚GRATIS ITALIEN BESTILLINGER > €50

BMW R 1300 GS

BMW R 1300 GS Endurrad

Giuseppe Zappalà |

Introduktion til BMW R 1300 GS

Den nye BMW R1300GS byder på et helt nyt look med raffineret teknologi på højt niveau. Slagvolumen øges, med mere drejningsmoment og lettere vægt. Den er udstyret med Telelever og Paralever EVO, en radar og adaptiv affjedring. Denne motorcykel skiller sig ud med sine fremragende funktioner.

Design

Den nye BMW R1300GS byder på sportslighed, slanke linjer og en aggressiv karakter. Takket være den nye forlygte er ydelsen steget markant, hvilket gør GS dristigere og mere fascinerende. Du kan vælge mellem fire versioner, hver med specifikke tekniske funktioner. Kom og se hende live for fuldt ud at værdsætte hendes unikke stil.

GS  altid og alligevel!

BMW R1300GS er en juvel af motorcykelteknik, med et design, der er tro mod traditionen fra BMW's GS-motorcykler i 100 år. Her ligger den bedste kombination af moderne teknologi, robusthed og æstetik, med en brand-tilstedeværelse, som entusiaster har værdsat i årtier. En tidløs klassiker!

Hvad vil der ske med den nye BMW GS 1300?

Den ikoniske R1250GS har allerede vundet over offentligheden takket være dens exceptionelle balance mellem kraft og alsidighed, men dens nye version, R1300GS, repræsenterer et yderligere kvalitetsspring. Udstyret med en ny generation af motorer er den lettere og har mere kraft end sin forgænger, mere drejningsmoment og større alsidighed. Et must for motorcykelelskere.

Tilpas det som du vil med BMW-konfiguratoren

BMW R1300GS er et godt valg takket være dens startpris på 20.850 euro. Tilpas den med BMW Motorrad-konfiguratoren: Vælg fra det store udvalg af tilbehør og sæt den eksklusive prikken over i'et på denne robuste touringcykel.

 

BMW R 1300 GS er en af ​​de mest ikoniske modeller fra den tyske producent. Med sin imponerende kraft, karakteristiske design og tilpasningsevne til forskellige terræner er R 1300 GS det perfekte valg for motorcykelturentusiaster.

 

I denne artikel vil vi udforske de tekniske specifikationer for R 1300 GS, dens styrker og meninger fra ryttere, der har testet den. Lad os komme i gang!

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst: kommentarer skal godkendes inden offentliggørelse.